Skrivfokus // Bastuskär 26-28 augusti

IMG_20150607_212707 (2)

Skrivfokus. En helg att fördjupa dig i ditt skrivande.

26-28 augusti på ön Bastuskär utanför Holmsund, Umeå.
Sista anmälningsdatum: 12 augusti

Ägna en helg åt ditt skrivande i en inspirerande miljö!
Ta med dig ditt skrivprojekt, eller starta ett nytt. Denna kurs vänder sig både till dig som redan skrivit ett tag och vill ge ditt skrivande tid att utvecklas, och dig som är nyfiken och vill prova på.
Tillsammans med skrivpedagogen Mina Widding. gör vi skrivövningar och pratar om skrivandets verktyg, hur man bygger fram en levande text och hittar sitt eget sätt att skriva, ger respons och framför allt: skriver skriver skriver!

Vi tar oss över till ön med båt på fredagskvällen och installerar oss i stugan, och introducerar vårt skrivande för varandra. På lördagen börjar vi med enklare övningar för att ta oss in i skrivandets värld.
Kursen anpassas efter deltagarnas behov, så skicka gärna ett mejl till skriva@minawidding.com där du berättar lite om ditt skrivande, i samband med anmälan.

Utresa fredag 18:00, hemresa söndag 17:00

Lunch/middag/tilltugg ingår. Medtag frukost, skrivdon samt sänglinne. Delat boende. Max antal deltagande är 8.

2495:-

 

Anmälan och frågor

Anmälan sker via ABF >>
eller ring 090-711600

Har du frågor? Skicka ett meddelande skriva@minawidding.com
Jag kan även nås på telefon 0733-884477

 

Resa hit:
Buss/tåg/flyg till Umeå, och vidare med buss från Holmsund, där vi hämtar upp med bil till båtplatsen. Alternativt samordnas bilskjuts från Umeå.

 

Om Bastuskär:
Bastuskär är en liten ö utanför Umeå, utan biltrafik. Vi disponerar två små stugor på en klippig sluttning som byggdes på 40-talet av min farfar Hans, men har uppdaterats med inomhusdusch och angränsande rum för separett-toa. Bäddarna är av enkel standard, och det finns två mindre sovrum (våningssängar), samt sängar i vardagsrummet. Element finns, om det skulle bli kallt om nätterna.Sammanlagt ryms omkring åtta personer. Det finns ingen tv och inget fast internet, men mobiltäckningen är duglig.
Ön ligger ett stenkast från Lövöudden i Holmsund. Går man över till andra sidan möts man av öppet hav och en fantastisk utsikt. Solnedgångarna är, som man brukar säga, to die for.