Skriva med hjärtat – distanskurs

Läkande skrivande. Dyk in i dig själv och lär dig om skrivandet som ett sätt att lära känna dig själv, bearbeta livsupplevelser och bli en mer närvarande människa. Skrivandet som verktyg för reflektion och bearbetning. Skrivandet är ett kraftfullt verktyg för att komma i kontakt med sitt innersta. Kanske har du händelser som behöver bearbetas, kanske vill du bara känna dig mera hemma i dig själv. Skrivövningar med utgångspunkt i de egna upplevelserna hjälper dig att hitta ett språk för att samtala med dig själv. Formen är kursbrev som skickas ut i överenskommen intervall med feedback från skrivpedagog Mina Widding. Inga förkunskaper krävs!

Omfång: 6 kursbrev

Kostnad: 2195:-
Önskas pappersbrev tillkommer en administrativ kostnad på 100:-

Anmälan: Skicka ett mejl till skriva@minawidding.se där du berättar lite kort om dig själv, din ingång till att vilja gå den här kursen och din erfarenhet av skrivandet. Jag återkopplar och vi kommer överens om en form för kursen som passar dig!

Kursstart: När helst det passar dig.
Med reservation för visst uppehåll under sommar och högtider, och om jag har platser kvar.

Några röster från tidigare deltagare sm gått Skriva med hjärtat som lokal kurs:

Jag vet inte om jag utvecklat mitt skrivande, men jag har fått väldigt mycket tips på att få igång mitt skrivande och blivit påmind om hur mycket skrivandet kan hjälpa mig att få ur mig en massa ”slagg”, saker man inte vet att man går omkring och ” har med sig”. Jag skrev väldigt mycket dagbok när jag var yngre. Sen slutade jag då livet blev för stressigt… men jag inser nu hur bra det är. Jag är en sån som får ut mycket i text. Det är som att fingrarna går av sig själv och jag vet inte vad jag tänker förrän jag ser det på papperet. Det har varit bra att Mina ej krävt av oss att läsa upp det vi skrivit. Att istället för att be oss läsa en hel text har hon låtit oss läsa upp ett ord eller en mening. Det tar inte så lång tid och samtidigt få alla höras. Jag har ääälskat när vi pysslat med olika saker. Fantastiskt. Jag tycker du har gett oss massor av bra information om skrivande utifrån olika böcker.

Linda, Skriva med hjärtat, 2014

***

Kursen har betytt väldigt mycket för mig och det känns som om det blir ett stort tomrum nu när den är slut. Speciellt efter hösten då det kändes som om jag bara arbetade och var som i en dvala resten av tiden så behövde jag den verkligen. Behövde en plats och vägledning för att hitta tillbaka till skrivandet, en påminnelsen om att stanna upp och lyssna efter mina ord även när det tagit emot.

Hanna, Skriva med hjärtat, 2014