Skrivro // Bastuskär 15-19 augusti

Skrivro. Ge ditt skrivande luft att andas!

15-19 augusti på ön Bastuskär utanför Holmsund, Umeå.
Sista anmälningsdatum: 12 augusti

Ägna en hel vecka åt ditt skrivande i en inspirerande miljö! Ge ditt skrivande tid, och dig själv ro genom att komma bort från stadslivets hets, och tillbringa en vecka tillsammans med andra som skriver.

Skrivövningar varvas med textrespons och samtal om skrivande, samtidigt som vi varvar ned och njuter av att vara avskild från yttervärlden. Ta ett dopp i havet, promenera i skogen på ön, ta båten ut på en roddtur.
Ge ditt skrivande fri luft att andas!

Ta med dig ditt skrivprojekt, eller starta ett nytt. Denna kurs vänder sig både till dig som redan skrivit ett tag och vill ge ditt skrivande tid att utvecklas, och dig som är nyfiken och vill prova på.
Tillsammans med skrivpedagogen Mina Widding. gör vi skrivövningar och pratar om skrivandets verktyg, hur man bygger fram en levande text och hittar sitt eget sätt att skriva, ger respons och framför allt: skriver skriver skriver!

Kursen anpassas efter deltagarnas behov, så skicka gärna ett mejl till skriva@minawidding.com där du berättar lite om ditt skrivande, i samband med anmälan.

Utresa måndag 10:00, hemresa fredag 17:00

Lunch/middag/tilltugg ingår. Medtag frukost, skrivdon samt sänglinne. Delat boende. Max antal deltagande är 8.

3695:-

 

Anmälan och frågor

Anmälan sker via ABF >>
eller ring 090-711600

Har du frågor? Skicka ett meddelande skriva@minawidding.com
Jag kan även nås på telefon 0733-884477

 

Resa hit:
Buss/tåg/flyg till Umeå, och vidare med buss från Holmsund, där vi hämtar upp med bil till båtplatsen. Alternativt samordnas bilskjuts från Umeå.

 

Om Bastuskär:
Bastuskär är en liten ö utanför Umeå, utan biltrafik. Vi disponerar två små stugor på en klippig sluttning som byggdes på 40-talet av min farfar Hans, men har uppdaterats med inomhusdusch och angränsande rum för separett-toa. Bäddarna är av enkel standard, och det finns två mindre sovrum (våningssängar), samt sängar i vardagsrummet. Element finns, om det skulle bli kallt om nätterna.Sammanlagt ryms omkring åtta personer. Det finns ingen tv och inget fast internet, men mobiltäckningen är duglig.
Ön ligger ett stenkast från Lövöudden i Holmsund. Går man över till andra sidan möts man av öppet hav och en fantastisk utsikt. Solnedgångarna är, som man brukar säga, to die for.