Skriva // Bastuskär 17-19 juni

Inspirationshelg för dig som skriver eller är nyfiken på skrivande!

17-19 juni på ön Bastuskär utanför Holmsund, Umeå.
Sista anmälningsdatum: 1 juni

Ägna en helg åt ditt skrivande i en inspirerande miljö!
Vi gör skrivövningar tillsammans och pratar om skrivandets verktyg, hur man hittar inspiration i vardagen och provar både nytt och utforskar gammalt tillsammans med skrivpedagogen Mina Widding.

Vi tar oss över till ön med båt på fredagskvällen och installerar oss i stugan. På lördagen börjar vi med enklare övningar för att ta oss in i skrivandets värld.
Skrivandet varvas med upplevande och funderande, läsande och umgänge.

Utresa fredag 18:00, hemresa söndag 17:00

2495:-

 

Anmälan och frågor

Anmälan sker via ABF >>
eller ring 090-711600

Har du frågor? Skicka ett meddelande skriva@minawidding.com
Jag kan även nås på telefon 0733-884477

 

Resa hit:
Buss/tåg/flyg till Umeå, och vidare med buss från Holmsund, där vi hämtar upp med bil till båtplatsen. Alternativt samordnas bilskjuts från Umeå.

 

Om Bastuskär:
Bastuskär är en liten ö utanför Umeå, utan biltrafik. Vi disponerar två små stugor på en klippig sluttning som byggdes på 40-talet av min farfar Hans, men har uppdaterats med inomhusdusch och angränsande rum för separett-toa. Bäddarna är av enkel standard, och det finns två mindre sovrum (våningssängar), samt sängar i vardagsrummet. Element finns, om det skulle bli kallt om nätterna.Sammanlagt ryms omkring åtta personer. Det finns ingen tv och inget fast internet, men mobiltäckningen är duglig.
Ön ligger ett stenkast från Lövöudden i Holmsund. Går man över till andra sidan möts man av öppet hav och en fantastisk utsikt. Solnedgångarna är, som man brukar säga, to die for.