Skrivsamtal

För dig som till exempel:

– Skriver på ett större projekt och vill tala med någon om hur du ska strukturera det
– Känner att du har du kört fast i ditt skrivande och vill komma vidare
– Har skrivkramp och längtar efter att känna lusten och inspirationen igen
– Vill ha en push i att komma igång med skrivandet
– Behöver hjälp med struktur, skrivrutin, stärkt självförtroende i skrivandet

Anledningarna kan vara många till att vilja samtala med någon som är kunnig på området. I skrivsamtalet kan vi få bukt med dina specifika frågeställningar kring skrivandet, jag kan gå igenom din text och ge respons, vi kan prata om skrivrutiner utifrån dina specifika förutsättningar samt ge övningar – vad vi talar om är helt och hållet upp till dig.
Du börjar med att ta kontakt med mig och berätta vad du skulle vilja ha hjälp med. Jag återkommer med ett förslag på tid att träffas, eller samtala över internet/telefon samt förbereder ett första möte utifrån de uppgifter du gett mig. Det blir en slags privatkurs, kan man säga, anpassad efter dina behov, förutsättningar och mål.

Kostnad: 2000:- för det första mötet, genomgången och uppläggandet av ev framtida träffar. Därefter 400:- per timma för textresponsläsning och/eller vidare samtal.

Anmälan/förfrågningar: Skicka ett mejl till  skriva@minawidding.com där du kortfattat berättar om ditt skrivande och vad du skulle önska av skrivsamtalen. Jag återkopplar och så kommer vi överens om en form som passar dig!