Sommarkurser på Bastuskär

17-19 juni – Skrivinspiration och prova på!
Vi gör skrivövningar tillsammans, leker med orden och pratar om skrivandets verktyg, hur man hittar inspiration i vardagen och provar både nytt och utforskar gammalt.
Anmälan via ABF:s hemsida >>
eller ring 090-711600
15-19 augusti –  Skrivro. Ge ditt skrivande luft att andas!
Ägna en hel vecka åt ditt skrivande! Ta med dig ditt skrivprojekt, eller starta ett nytt. Tillsammans gör vi skrivövningar och pratar om skrivandets verktyg, hur man bygger fram en levande text och hittar sitt eget sätt att skriva, ger respons och framför allt: skriver skriver skriver!
Anmälan via ABF:s hemsida >>
eller ring 090-711600
26-28 augusti – Skrivfokus. En helg att fördjupa dig i ditt skrivande.
Samma upplägg som Skrivro, men över en intensiv helg. Skrivövningar, samtal, respons och framförallt FOKUS på skrivandet! Ta gärna med ett eget skrivprojekt, eller en idé du vill utveckla.
Anmälan via ABF:s hemsida >>
eller ring 090-711600

 

Helgkurs: utresa fredag 18:00, hemresa söndag 17:00                      Kostnad: 2495:-
Veckokurs: utresa måndag 10:00 och hemresa fredag 17:00          Kostnad: 3695:-

Lunch/middag/tilltugg ingår. Medtag frukost, skrivdon, samt sänglinne. Delat boende. Max 8 deltagare.

Vill du delta i kursen, men bor i närheten och sover hemma? Priserna är då 1695:- för  helgkurs och 2495:- för veckokurs. Anmäl dig genom mejl direkt till mig! skriva@minawidding.com

 

Anmälan och frågor

Anmälan sker via ABF, länkar under varje kurs eller på telefon 090-711600

Har du frågor? Skicka ett meddelande skriva@minawidding.com
Jag kan även nås på telefon 0733-884477

Resa hit:
Buss/tåg/flyg till Umeå, och vidare med buss från Holmsund, där vi hämtar upp med bil till båtplatsen. Alternativt samordnas bilskjuts från Umeå.

Om Bastuskär:
Bastuskär är en liten ö utanför Umeå, utan biltrafik. Vi disponerar två små stugor på en klippig sluttning som byggdes på 40-talet av min farfar Hans, men har uppdaterats med inomhusdusch och angränsande rum för separett-toa. Bäddarna är av enkel standard, och det finns två mindre sovrum (våningssängar), samt sängar i vardagsrummet. Element finns, om det skulle bli kallt om nätterna.Sammanlagt ryms omkring åtta personer. Det finns ingen tv och inget fast internet, men mobiltäckningen är duglig.
Ön ligger ett stenkast från Lövöudden i Holmsund. Går man över till andra sidan möts man av öppet hav och en fantastisk utsikt. Solnedgångarna är, som man brukar säga, to die for.