Skrivcafé – summer edition

Vill du ägna sommaren åt skrivande? Hålla igång skrivandet fastän solstrålarna lockar och vågorna pockar? Testa att skriva för första gången, nu när du har lite ledigt?

Sommarversionen av Skrivcafé kör vi på distans, och innebär en skrivpuff, en inspiration från världslitteraturen och skrivövningar som du kanske inte hade kommit på att göra annars. Nya sätt att skriva, om nya ämnen, från nya perspektiv, inre och yttre reflektioner, gestaltningar – det kan bli nästan vad som helst. Eftersom kursen ges på distans, är du inte bunden att vara på någon särskild plats, utan kan skriva från stranden, hammocken, baksätet i bilen, flygplanet, cykeln… Okej, det sistnämnda kanske blir lite svårt. En gång i veckan får ni ett brev med instruktioner, och så finns möjlighet att dela och diskutera era skrivövningar och skrivandet i stort, i ett (låst) forum på facebook.

Som i tidigare versioner av skrivcaféet i Umeå, utgår vi från ett litteraturexempel från jordens alla hörn. Fikat får ni stå för själva såhär  på distans, men fyll era koppar med kaffe eller saft och ta en bit kaka till, det förtjänar ni, och så avsätter vi lite tid för ert skrivande!

Kursbreven skickas ut på söndagar, men går naturligtvis att genomföra under den kommande veckan, när det passar dig. Forumet står öppet under hela kurstiden.

Kursstart: 1 juli (till 19 augusti)
Omfång: 8 kursbrev
Kostnad: 995:- (prova-på-pris! Nu under sommaren ges kursen till ett lite billigare pris)

Anmäl dig genom att mejla till skriva@minawidding.com

OBS! Startar vid minst 6 deltagare.